Hestepraksis

Da heste føler sig mest trygge i deres vante omgivelser lægger jeg stor vægt på at jeg og mit udstyr er mobilt. At møde dig og din hest i jeres daglige omgivelser giver tit og ofte mig som dyrlæge et bedre indblik i og forståelse af de problemer som din hest må have. En afslappet hest giver et mere klart billede af de symptomer der må være og gør undersøgelsen mere behagelig og tryg for både hesten og jeg.

Jeg kan ikke tilbyde hospitalisering af din hest, men har du en hest som kræver observation, hyppig medicinering eller forbindingsskift, hvilket kan blive en bekostelig affære i kørsel, har jeg i samarbejde med Britt Werner-Raabymagle, mulighed for at tilbyde opstaldning ved Vig, i videoovervåget boks, til heste med behov for lidt ekstra særbehandling! Britt har gennem mange år arbejdet for Hørsholm Hestepraksis og har derfor stor erfaring inden for pleje af den syge hest og er mig en særdeles kompetent hjælp i hverdagen.

I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at transportere hesten hvis en undersøgelse kræver særlige forhold som ikke er til stede ved din egen stald. Hvis det skulle blive aktuelt har jeg adgang til kliniklignende faciliteter med undersøgelsesrum, rundel, fast bund og ridebane, men foretrækker stadig i videst muligt omfang at undersøge hesten hjemme hos dig selv i vante omgivelser.

Dyrlæge Pernille Sandø | CVR: 35059733 | Kirkevej 26, 4572 Nørre Asmindrup - Danmark | Tlf.: +45 22 51 30 87 | mail@pernille-sandoe.dk