Profil

Med udgangspunkt fra Nørre Asmindrup nær Odsherreds midtpunkt driver jeg en udkørende hestepraksis. Jeg er uddannet dyrlæge med heste i speciale i februar 2010 og efter flere år i hestepraksis har jeg nu efter grundige overvejelser startet selvstændig praksis. Jeg lægger vægt på at det skal være rentabelt for dig som hesteejer at tilkalde mig som dyrlæge ud fra den overbevisning at du kun har råd til at have hest hvis du har råd til at tilkalde mig i nødsituationer. Ligeledes gælder det for avlere at de kun har råd til at sætte flere føl i verden hvis de kan overskue de udgifter der følger med hensyn til registrering, vaccination og fremtidig kastration. Dette betyder ikke at jeg tilbyder en discountløsning men en velovervejet løsning set i lyset af at jeg er meget bevidst om hvad det koster at være hesteejer!

Som mangeårig hesteejer ved jeg hvor vigtigt det er at have en sund og velfungerende hest i hverdagen men jeg har også stor forståelse for den frustration man har som hesteejer når man står med en akut syg hest eller en hest med kronisk halthed. For at videreudvikle mine kompetencer som dyrlæge har jeg investeret mange, mange timer på at dygtiggøre mig som rytter og inden for problematikker relateret til ridning og brug af vores heste. Jeg har også videreuddannet mig inden for osteopati og fysioterapi, da en velfungerende krop er lige så vigtig for hesten som det er for rytteren. Jeg har et tæt samarbejde med en erfaren sadelmager og en kompetent rytter og rideinstruktør. I vores tværfaglige samarbejde har vi udviklet en stor viden om ømheder relateret til udstyrets tilpasning og sadlens betydning for rytterens opstilling og indvirkning på hesten samt stor erfaring i haltheder som er udløst af hestens brug eller hestens eksteriørmæssige begrænsninger i forhold til dens brug - fx. tøjlehaltheder. Som hingsteejer gennem mange år har jeg også oparbejdet en stor viden og erfaring inden for reproduktion.

Dyrlæge Pernille Sandø | CVR: 35059733 | Kirkevej 26, 4572 Nørre Asmindrup - Danmark | Tlf.: +45 22 51 30 87 | mail@pernille-sandoe.dk